"ZAMANıNıZı ARTıK BOŞA HARCAMAYıN!
GAYRIMENKULDE HAYALLERINIZI BENIMLE GERÇEKLEŞTIRMEYE NE DERSINIZ?"
|
|
|
GSM : 533 9507474
(Kuşadası)
Tel : 256 6182486 Faks : 256 6182503
Hülya Koçyiğit Bulvarı Yalı Evleri A 1 Blok No: 1 / B Kuşadası / Aydın |
|
|
1978 İstanbul doğumluyum, okul dönemimde bulunduğum, çok sevdiğim İstanbul ve Adana’da uzun süre yaşadım. Çukurova Üni. Karaisalı M.Y.O Bilg. Programcılığından 1999 yılında mezun oldum. İşletmecilik konusunda daha fazla bilgi sahibi olabilmek için 2008 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesine dikey geçiş yaptım. Şuan hazırlık sınıfında okuyorum.
1998 ve 2008 yıları arasında Yüksel Holding bünyesindeki Yüksel Seramik A.Ş Söke‘de Sevkiyat, Satış ve Satınalma Sorumlusu görevlerini ifa ettim. Bu süre zarfında aşağıda yazılı eğitimleri aldım.
- 03/2007 Toplam Kalite Yönetimi (Türkiye İş Kurumu)
- 06/2007 ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitim Prog. (İSODEM Dan. Eğt. Mrk.)
- 09/2007 İş Sağlığı İş Güvenliği Yön. Sis. Temel Eğt. Prog. (İSODEM Dan. Eğt. Mrk.)
- 10/2007 İng. Dil Eğitimi Beginning (Uyanış Dil Kursu)
2003 yılından beri ailemin ihtiyacı ile başlayan gayrimenkul dünyası merakımı zamanla genişletmeye özen gösterdim. Uzun zamandır kendi işimi kurmak isteğimle birlikte güven ve kazancın da içinde olduğu bu alanda insanoğlu için yararlı bir şeyler yapabilmeyi hedefliyordum.
RE/MAX ailesi ile tanışınca hedeflerime uygun hizmeti verebileceğimi hissederek 2008 yılında Yüksel’den ayrıldım ve RE/MAX hayatıma başladım.
İlgi alanlarımı şöyle özetleyebilirim;
Dünya Kültürüne ve Teknoloji’ye merak duyuyorum. Farklı mutfaklardan yemek tatmayı ve doğayı izlemeyi seviyorum.
Sporu seviyorum, öğrencilik dönemimde Yüksekokulumuzun futbol ve basketbol takımlarında oynadım. Pinpon, bilardo ve rutin olarak halı sahada futbol oynuyorum.
Hava soğutmalı motorlara sahip olan vosvoslara çocukluktan beri hep ilgim olmuştu, 2003 yılında askerliğimi tamamladıktan sonra, ilk arabam da tabi ki vosvos oldu. Adı Horbi olan vosvosumla birçok bölgesel ve ulusal etkinliklere birlikte katılarak felsefesinde doğa, sevgi ve barış olan yüzlerce insanla tanışmanın keyfine vardım. |
|
|
Zamanınızı artık BOŞA HARCAMAYIN, Gayrimenkulde planlarınızı BENİMLE GERÇEKLEŞTİMEYE NE DERSİNİZ?
|
|
|
Konut, Yazlık
|
|
| |
|
2006-2008 döneminde sisteme 8 adet portföy kazandırmış. Kazandırılan portföyler sadece sisteme alınan portföylerdir. Satıldığını ya da Kiralandığını göstermez.
Portföylerimden Bazıları |
| |
Şu Anda 7 tane Satılık Portföyü Vardır.
|
| |
|
|
Yorum Yaz (Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.) |
|
|
|
| Şardan Yamaç için henüz yorum yazılmamış. |
|
|
|