Uzmanlık Alanları
Arsa
Konut
Lüks Konut
Bildiği Diller
Türkçe, İngilizce
RE/MAX Eğitim & Sertifikaları
2019

Erhan Beldan portföyünde 13 Gayrimenkul mevcut.
Toplam 13 adet ofis listelenmiştir.
Toplam 13 adet gayrimenkul listelenmiştir.
Erhan Bey'e teşekkür ediyorum ve kendisini herkese tavsiye ediyorum, zira hem insani ilişkiler hem de meslek etiği olarak gerçekten çok düzgün bir şekilde kendisiyle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz
RE/MAX aracılığıyla kiraladığım ev sürecinde Erhan Bey tüm bölgeyi detaylıca anlattı ve bana adeta bir rehber gibi yardımcı oldu. Yeni bir yer kiralarken böyle ilgili ve samimi insanlarla karşılaşmak büyük şans. Kendisine çok teşekkür ederim.
Evimden kiracımın çıkması ile yeni kiracıyı bulması 4 gün sürdü.Erhan bey'e hem hızından hem de titizliğinden dolayı çok teşekkür ederim.Herkese kendisi ile çalışmasını tavsiye ederim.
Erhan bey bizim için sadece bir emlak danışmanı değil aynı zamanda sorun çözücümüz dür.Başkasının kedisi evimizde hapis kalmıştı da ilk onu aramak aklımıza gelmişti.Hızlı çözüm, değerinde kiralama için kendisine teşekkür ederiz.
Şehirlerarası yolculuk yaparak evi görmeye geldim.Her şey telefonda konuştuğumuzdan ve de beklediğimizden daha iyi idi.Bir saatte yeni evimi tuttum, mesaime geri döndüm.Çok teşekkür ederim.
Erhan bey iyiki sizi tanışım ve sizinle çalışmışım.Çok kısa sürede sonuçlanan satış sürecimiz için teşekkür ederim.Harikasınız...
Remax Ahenk'in yetkin ve tecrübeli danışmanlarından Erhan bey'e özverisi ve mesaileri için çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
Erhan bey'e çok teşekkürler, emeğiniz ve yardımlarınız için....
Son derece ilgili ve özenli davranıldı.Kafamızdaki sorularla ilgili gerekli yasal mevcut tarafımıza aktarıldı.Kendisinden çok memnunuz.
Sayın Erhan bey, Kiralama sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve profesyonel yaklaşımınız için size içtenlikle teşekkür ederim.Sürecin her aşamasında sergilediğiniz titizlik ve çözüm odaklı tutumunuz, benim için oldukça değerliyli. Sizinle çalışmak büyük bir memnuniyetti ve profesyonelliğiniz sayesinde süreci sorunsuz ve güvenilir bir şekilde tamamladım.Emeğiniz ve desteğiniz için tekrar teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.
Sevgili Erhan bey ile çok başarılı ve hızlı bir süreç tamamladığımız için çok teşekkür ederim.Her türlü süreç yönetimi ve iletişiminiz ve kibarlığınızdan dolayı da başarılı olduğunuzu düşünüyor tebrik ediyorum.
Yurtdışında yaşıyorum.Tüm süreci Whatsapp kanalı ile yürüttük.Tüm süreç boyunca itinalı ve özenli çalışması için kendisine teşekkür ederim.
Koç Üniversitesi öğrencisiyim. Süreci çok güzel yönetti. Dertsiz tasasız taşındık. Teşekkürler.
Kiptaş Bloklarında bulunan dairemi Koç Üniversitesi öğrencilerine kiraladı, sözleşmeyi evime kadar getirme inceliği ve nezaketini gösterdiği için sonsuz teşekkürler.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisi ile irtibata geçtik, uzman yaklaşımı ve profesyonel davranışları ile bizi çok etkiledi. Evlerimizi çok kısa sürede kiraladı müteşekkiriz. Hayırlı işleri olsun.
Kilyos' ta bulunan villamı hem kiraladı hem de sattı. Her iki işlemde de kendisini çok başarılı ve çalışkan buldum. Teşekkür ederim.
Acarlar Atlantis' te çok güzel havuz manzaralı bir daire bulmama vesile oldu. Çok teşekkür ederim.
Koç Üni. öğrencisiyim. Ev bulmamıza yardımcı olan Erhan Bey ' e çok teşekkür ederiz.
Acarlar Atlantis dairemi kiraladığı için çok teşekkür ederim. Çok iyi bir kiracım oldu.
Zekeriyaköy Yapraklı Mah. bulunan Garanti Koza Villamızın satışındaki performansı ve sabrı nedeni ile kendisini tebrik ederiz
Aradığım evi çok hızlı ve kolay bir şekilde buldu. Çok teşekkür ederiz. Not: Kiracıyım
Bölge bilgisi ile aradığımız evi çok hızlıca buldu. Çok teşekkür ederiz.
Yakın ve özenli çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Ev bulmamıza çok yardımcı oldu.
Kayınpederimin arsasını çalıştı. Çok titiz bir şekilde tüm süreç hakkında bizi bilgilendirdi ve sonuçlandırdı. Teşekkür ederiz.
Çocuklarımın oynayacağı bahçeli ev hayalimizi gerçekleştirdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Evimizi çok hızlı bir şekilde kiraladı. Ama en önemlisi güvenebileceğimiz ve de ailemiz gibi gördüğümüz bir kiracı bulması bizi ayrıca sevindirdi.
Evimizi kiralarken kendisinden destek aldık, bana bir meslektaşım olan kiracı buldu. İstesek olmazdı sanırım. Çok teşekkür ederiz.
Evlerimizi kiralarken titiz ve seçici davranışından dolayı çok teşekkür ederiz.
Öncelikle tüm RE/MAX Ahenk ekibine teşekkür ederim. Ancak ofisin iş disiplininin mükemmelliği haricinde sevgili Erhan bey ile yaptığımız geziler gerçekten çok keyifliydi. Teşekkür ederim.
RE/MAX Ahenk Emlak kurumsal bir emlak firması olması sebebiyle tercih ettiğimiz bir acenta olmuştur. Danışmanlarının istek ve taleplerini dikkate alan, kurallara ve şartlara uygun önerilerle yönlendiren, gerçekçi ve akılcı tutumlarla en hızlı ve güvenli kiralayan ve kiracı buluşmalarını gerçekleştiren bir firmadır. Hafta sonu dahil sorularımıza cevap veren, laf kalabalığı olmadan güven ve nezaket içerisinde bizimle işbirliği yapan danışmanımız Erhan Beldan'a teşekkürlerimizi sunarız.
Erhan beye vermiş olduğu hizmetlerden kibarlığından,nezaketinden ve ilgisinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum.Ofisindeki kahvelerin tadı baya güzeldi.teşekkürler
Özgüvenli çalışmalarından ötürü Erhan Beldan'a ne kadar teşekkür etsem azdır.
Meslektaşımın verdiği hizmetten dolayı teşekkür ederim.
Güven verici ve güler yüzlü danışman.Vermiş olduğu hizmetten dolayı çok teşekkür ederim.
Samimiyet, ilgi, alaka ve güven veren yaklaşımından dolayı çok memnun kaldık. İyi ki evimin satış sürecinde sizinle tanışmak fırsatı bulduk.
Erhan Beldan, who helped me rent the house I live in, is a friend of mine who does his job with great love and dedication. He was with us and supported us in every aspect, from moving to cleaning, from technical support to installation works. I hope we will definitely work with him when we decide to buy a house. Thank you very much Erhan.
Çok kısa bir sürede aradığım evi bulup beni yeni yuvama kavuşturduğu için kendisine çok teşekkür ederim.
Merhabalar, Erhan bey Kiptaş'taki bir evi kiralamamızda bizlere aracılık etti. Kendisi bizimle çok yakından ilgilendi ve bu stresli süreci bizler için fazlasıyla kolaylaştırdı. Kiralama işlemleri bittikten sonra da yardımlarını eksik etmedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum, çok sağ olsun. İyi günler dilerim.
Sayın Erhan Beldan RE/MAX Ahenk - Zekeriyaköy Sarıyer/ İstanbul31 temmuz ve 1 ağustos 2023 günlerinde, Zekeriyaköy ve Demirciköy bölgelerinde; bir çok yer gösterme ve sunum servislerindeki üstün başarı ve samimi davranışlarınızdan dolayı minnettarlığımı, tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarınızın devamını dilerken beklentilerimize uygun bir yer denk gelirse sizinle sonuca gitmekten ayrıca memnuniyet duyacağımı iletmek istiyorum. Saygılarımla.
Sayın erhan beldan, zekeriyaköy kiptaş konutları b-1 blokta 27/9 da bulunan dairem için yaptığımız kira sözleşmesi kapsamında; disiplinli, sözleşme hükümlerine uygun sorun çözücü yaklaşımınız için teşekkür eder memnuniyetimi sizinle paylaşırım. saygılarımla ayşe nurak aköz
Değerli Erhan Bey ülkemizin geçmiş olduğu bu zor ekonomik konjonktür döneminde emlak danışmanımız olarak yapmış olduğunuz yönlendirmeler göstermiş olduğunuz emek ve anlayış için çok teşekkür ederim. RE/MAX ailesi ve size saygılarımı sunarım.
Ailece Almanya'da yaşıyoruz.Mülk almaya İstanbul'a geldiğimizde Erhan bey'in sunduğu mülkü almaya karar verdik.Almaya'da yaşadığımız ve okul çağında çocuklarımız olduğundan süreç çok uzun sürdü. Bu süreç boyunca Erhan bey bizi hiç habersiz bırakmadı ve bu uzun süreci çok iyi bir şekilde sonuçlandırdı. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Erhan beyle tanışmamız kardeşim sayesinde oldu.İlk önce kardeşimin sonrasında da benim evimi son derece özverili ve sabırlı bir çalışma ile sattı.Özenli ve titiz çalışmasına iki defa tanık oldum. İçtenlikle herkese tavsiye ediyorum, ederim.