1993 Van doğumluyum.Konya Selçuk Üniversitesi maliye mezunuyum2022 Haziran ayında RE/MAX NOTE ailesine katıldım. Siz değerli müşterilerime profesyonel hizmet vermeye başladım.Uzmanlık bölgelerim:SİNCAN-YENİMAHALLE-ETİMESGUTHedefim hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini zirveye taşımaktır.

Uzmanlık Alanları

Konut Mağaza/Dükkan Residence

RE/MAX Eğitim & Sertifikaları

2022

RE/MAX'in katılımı zorunlu gayrimenkul sektörüne dair tüm bilgilerin öğretildiği temel başlangıç eğitimidir.
İdris Çiftçi portföyünde 1 Gayrimenkul mevcut.
Toplam 1 adet gayrimenkul listelenmiştir.

MÜŞTERİ YORUMLARI

A******* T*******

Gerek ilgili yaklaşımı, gerek güler yüzü, gerekse tecrübesi ile bizi bilgilendirmesi konusunda son derece memnun kaldık kendisinden. Çok teşekkür ediyoruz.

M******* G*******

İdris Bey'e ilgisi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.

G******* B*******

Eryamanda bulunan dairemizi satmak istediğimizde yollarımız kesişti İdris Bey'le. Bize her konuda yardımcı olup çok titiz bir çalışma sergiledi. Hizmetten çok memnun kaldık.

Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.
Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.