1991 Bursa doğumluyum, lise eğitimini İzmir Kız Lisesi ve Bornova Anadolu Lisesi'nde gördükten sonra üniversite için Kanada'ya yerleştim. Eğitimim sırasında Hollanda'da öğrenci değişim programını tamamlayıp burada 7 yıl turizm ve günlük kiralama alanında çalıştım. 10 yılın sonunda Türkiye'ye dönüp İstanbul'da yabancılara konut satışı alanında hizmet verdim, son olarak Ayvalık'a taşınıp RE/MAX Liman ailesine katıldım. 

Bildiği Diller

Türkçe, İngilizce, Fransızca, Flamanca

RE/MAX Eğitim & Sertifikaları

2024

RE/MAX'in katılımı zorunlu gayrimenkul sektörüne dair tüm bilgilerin öğretildiği temel başlangıç eğitimidir.
Oya Çağlayan portföyünde 0 Gayrimenkul mevcut.
Toplam 0 adet gayrimenkul listelenmiştir.

MÜŞTERİ YORUMLARI

Mustafa Sayın

Oya hanım tecrübesi ile çok başarılı bir süreç yönetti kendisi ile çalışmaktan dolayı son derece memnunuz.

Mehtap Demirtaş

Oya hanım çok kibar deneyimli güler yüzlü harika bi insan bizimle çok ilgilendi çok emek verdi kendisine çok teşekkür ederiz iyiki tanıdık 🙏🥰

E******* A*******

Çok uzun zamandır kendi çabamla devretmeye çalıştığım bir işletmem vardı. Artık profesyonel bir destek almam gerektiğine karar verince Oya Hanımla irtibata geçtim. Kısa süre içinde de işletmem devrolunca profesyonel desteğin önemini anladım. Oya Hanım sürecin başından sonuna kadar inanılmaz bir çaba ve ilgi gösterdi. Tatil günlerinde bile hatta hasta dahi olsa son imzalar atılana kadar işini kovaladı. RE/MAX böyle çalışkan, donanımlı ve ilgili bir personele sahip olduğu için çok şanslı. Ben de verdiği destekten ötürü kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.
Lütfen Adınızı giriniz.
Lütfen Soyadınızı giriniz.
Lütfen E-posta adresinizi giriniz.
Lütfen Parolanızı giriniz
Lütfen Kullanıcı Sözleşmesini kabul ediniz.
Lütfen KVK Sözleşmesini kabul edin.