🏙️ Kahramanmaraş Onikişubat Tavşan Tepe Mahallesi’nde, 2015 yapımı binanın 14/14. katında yer alan bu 4+1 daireyi sizlere sunuyorum. Son katta konumlanması ve Güney–Doğu–Batı cepheli olması sayesinde gün boyu aydınlık, ferah ve keyifli bir yaşam alanı vadediyor.
📐 190 m² brüt / 155 m² net kullanım alanı ile geniş aile yaşamına uygun bir plan sunan bu dairede 2 banyo ve toplam 3 tuvalet bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemi, konforu desteklerken; balkonu ise açık havada vakit geçirmek isteyenler için güzel bir avantaj sağlıyor.
🧳 Daire eşyasız ve boş durumdadır; bu sayede taşınma sürecinizi beklemeden planlayabilir, dekorasyonunuzu tamamen kendi zevkinize göre şekillendirebilirsiniz.
💳 Krediye uygun olması satın alma sürecinizi kolaylaştırır. 🔁 Takasa uygun olması ise farklı bir seçenek arayanlar için esneklik sağlar. Tapu tipi kat irtifaklıdır. (Ada: 7614 / Parsel: 4)
📞 Bu son kat, geniş metrekareli ve üç cepheli daireyi yerinde görmek için hemen iletişime geçin; detaylar ve randevu için:
İlan Sahibi: Fatih Doğan
Telefon: +90 505 567 44 70
Ofis: RE/MAX Yeni