🏢 RE/MAX DEĞİŞİM'DEN TİCARİ + KONUT BİR ARADA: RUHSATLI SOĞUK HAVA DEPOSU VE 6 ADET DAİRE! 🚀
📍 Elazığ’ın kalbinde, Mustafa Paşa Mahallesi’nde hem yüksek ticari kazanç hem de düzenli kira getirisi arayan yatırımcılar için emsalsiz bir fırsat!
❄️ TİCARİ ALAN (RUHSATLI SOĞUK HAVA DEPOSU) ÖZELLİKLERİ:
Kapasite: Toplam 9 bağımsız gözden oluşan aktif soğuk depo alanı.
Isı Değerleri: +2 ile -2 derece arasında ideal soğutma sistemi.
Kullanım Amacı: Mevcutta ağırlıklı olarak peynir, süt ve şarküteri ürünleri muhafazası yapılmaktadır.
Ekstra Üretim: Tesis bünyesinde aktif buz imalatı mevcuttur.
Yüksek Kazanç Potansiyeli: Tüm depolar tam kapasite aktif olduğunda, buz satışı **hariç aylık ortalama 400.000 TL ticari gelir kapasitesine sahiptir.
Lojistik Kolaylık: İşletme operasyonlarını kolaylaştıran yük asansörü ve yük kapısı bulunmaktadır.
🏠 KONUT ALANI ÖZELLİKLERİ:
Daire Sayısı: Binada kullanım alanları 70 m² ile 110 m² arasında değişen toplam 6 adet daire mevcuttur.
Kira Getirisi: Daire başı aylık 6.000 TL’den, toplamda 36.000 TL düzenli aylık kira geliri bulunmaktadır.
Ek Avantajlar: Binada teras balkon bulunmakta olup, aidat ödemesi yoktur.
Bina Yapısı: 1948 yılı yapımı, sağlam yığma karkas mimariye sahiptir.
⚠️ ÖNEMLİ SATIŞ KOŞULLARI VE BİLGİLENDİRMELER:
1️⃣ Belirtilen satış fiyatına soğuk hava deposunun mekanik sistemleri ve demirbaşları dahil değildir.
2️⃣ Depo işletim mekanik sistemini de satın almak veya devralmak isteyen alıcılar ile fiyatlandırma ayrıca yüz yüze görüşülecektir.
3️⃣ Mekanik sistem ayrı olarak satın alınmadığı takdirde, satış sonrasındaki 1 ay içerisinde sistemin taşınması mülk sahibi tarafından taahhüt edilecektir.
4️⃣ Satış mukabilinde, konutlarda ikamet eden mevcut 6 kiracının çıkışı için makul bir taşınma süresi tanınması gerekmektedir.
📞 Bu emsalsiz ve yüksek geri dönüşlü yatırım fırsatını yerinde görmek, detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için hemen bizimle iletişime geçin!
📌 ÖZET (NET BİLGİLER)
📍 Konum: Elazığ, Merkez, Mustafa Paşa Mahallesi
💰 Fiyat: 27.900.000 TL
🧱 Bina Durumu: 1948 Yapımı, Yığma Karkas, Aidatsız, Teras Balkonlu
🏭 Ticari Kısım: 9 Gözlü Soğuk Hava Deposu (+2 / -2 derece), Buz İmalatı, Yük Asansörü ve Yük Kapısı
💵 Ticari Gelir: Ortalama 400.000 TL / Ay (Buz satış kazancı hariç)
🏡 Konut Kısmı: 6 Adet Daire (70-110 m²), Toplam 36.000 TL / Ay Kira Getirisi
⚠️ Demirbaş Notu: Mekanik sistem fiyata dahil değildir (Ayrıca konuşulur veya 1 ay içinde tahliye edilir). Kiracılara taşınma süresi verilecektir.