🏡 Kahramanmaraş Onikişubat’ta, hem ferah planı hem de avantajlı cepheleriyle öne çıkan bu 2+1 daireyi sizlere sunuyorum. 2009 yapımı binada yer alan bu konut, 115 m² brüt / 100 m² net kullanım alanıyla günlük yaşamda ihtiyaç duyulan alanı verimli şekilde karşılıyor.
🌞 Dairenin batı–güney–kuzey cepheli olması sayesinde gün boyu doğal ışık alma potansiyeli yüksek; bu da hem aydınlık bir yaşam alanı hem de daha keyifli bir iç mekân deneyimi anlamına geliyor. 2. katta konumlanması, merdiven kullanımını yormadan ideal kat avantajı sağlarken, 4 katlı binada daha sakin bir yerleşim düzeni sunuyor.
🛋️ 2+1 planı; rahat bir salon, kullanışlı odalar ve fonksiyonel yerleşim arayan aileler ya da yatırım düşünenler için oldukça uygun. Daire eşyasız olarak teslim edilecek; böylece kendi zevkinize göre dekorasyon yapma özgürlüğüne sahip olacaksınız.
🔥 Isınma doğalgaz kombi ile sağlanıyor. Ayrıca 1 banyo ve 2 tuvalet bulunması, özellikle misafirli yaşamda ve kalabalık kullanımda önemli bir konfor artısı sunuyor. Balkonunun olması da evin nefes alan, keyifli bir köşesini oluşturuyor.
📌 Tapu durumu tapulu olup kat irtifaklı tapuya sahiptir. Krediye uygun olması sayesinde satın alma sürecinde finansman seçenekleri açısından da avantajlıdır. Satış fiyatı: 3.200.000 ₺
📞 Bu daireyi yerinde görmek ve detaylı bilgi almak için hemen iletişime geçin; randevunuzu birlikte planlayalım.
İlan Sahibi: Ali Yenipınar
Telefon: +90 535 715 50 05
Ofis: RE/MAX Yeni