📍 İstanbul Avrupa / Fatih / Süleymaniye Mahallesi’nde, Şahende Sokak üzerinde konumlanan bu kiralık dükkân; iki farklı kullanım alanı ve ayrı giriş avantajıyla işinizi pratik şekilde konumlandırmak isteyenler için iyi bir seçenek sunuyor.
✨ Mülkte 30 m² zemin altı alan bulunuyor ve bu bölüme ayrı giriş ile erişim sağlanıyor. Buna ek olarak 20 m² düz giriş (zemin) alanı yer alıyor. Bu plan; satış alanı + depo/atölye gibi farklı ihtiyaçları aynı noktada toplamak isteyen işletmeler için verimli bir kullanım imkânı sağlar.
☀️ Güney cepheli olan mülk, gün ışığı avantajı sunar. Isıtma/iklimlendirme klima ile sağlanmaktadır. Kullanım durumu boş olduğundan, sözleşme sonrası hızlı şekilde teslim alınarak faaliyete geçmeye uygundur.
📞 Bu lokasyonda, iki girişli ve iki farklı alanı bir arada sunan bu dükkânı yerinde görmek için hemen iletişime geçin.
İlan Sahibi: Gökhan Akkaya
Telefon: +90 506 472 71 37
Ofis: RE/MAX Pro