🏡 İstanbul Avrupa / Esenyurt’ta, konforlu bir yerleşim arayanlar için 2+1 planlı bu daireyi kiralama fırsatı sunuyorum. 100 m² brüt, 90 m² net kullanım alanına sahip olan bu mülk; ferah yaşam alanları ve kullanışlı planıyla günlük hayatı pratikleştiren bir düzen vadediyor.
✨ Daire 2. katta konumlanıyor ve 5 katlı binada yer alıyor. Doğalgaz (kombi) ısıtma sistemi sayesinde ısınma ve sıcak su ihtiyacınızı verimli şekilde yönetebilirsiniz. Eşyasız olarak teslim edilecek olması, kendi zevkinize göre yerleşmeniz için önemli bir avantaj sağlıyor.
🛋️ 2+1 oda planı, hem aile yaşamına hem de evden çalışma düzenine uygun bir kullanım sunar. Balkonunun bulunması, gün içinde nefes alabileceğiniz keyifli bir alan oluştururken; 1 banyo ve 2 tuvalet olması da özellikle kalabalık kullanımda ciddi bir rahatlık sağlar.
📌 Daire şu an boştur; hızlı taşınma planı olan kiracılar için uygundur. Yapı 2000 yapım yılına sahip olup 2. el durumdadır. Tapu bilgileri kat irtifaklı tapu olup tapulu durumdadır.
📍 Ada/Parsel: 20 / 9
🔑 Bu daireyi yerinde görüp detayları birlikte değerlendirmek için hemen iletişime geçin; randevunuzu hızlıca planlayalım.
İlan Sahibi: Berk Buğrahan Özçekiç
Telefon: +90 543 892 12 25
Ofis: RE/MAX Hedef