🏡 İstanbul Avrupa / Arnavutköy Anadolu Mahallesi’nde, ferah planı ve kullanışlı metrekareleriyle öne çıkan bu 2+1 daireyi sizlere keyifle sunuyorum. 2015 yapımı binada yer alan bu mülk, 4 katlı yapının 2. katında konumlanıyor; hem günlük yaşamda pratik hem de yerleşim açısından dengeli bir kat avantajı sağlıyor.
✨ 105 m² brüt / 100 m² net kullanım alanıyla geniş bir yaşam alanı sunan bu daire; batı, güney ve kuzey cepheleri sayesinde gün boyu farklı saatlerde ışık alabilen bir atmosfere sahip. Balkonunun bulunması da evin havasını değiştiren, nefes aldıran bir detay olarak öne çıkıyor.
🔥 Isıtma doğalgaz (kombi) ile sağlanıyor. Daire eşyasız ve boş durumda olduğu için, taşınma planı olanlar için hızlı hareket etmeye uygun. 1 banyo ve 2 tuvalet bulunması da özellikle aile yaşamında konforu artıran önemli bir artı.
💳 Krediye uygun olması sayesinde finansman seçenekleri açısından rahatlık sunuyor. Ayrıca takasa uygun olması, farklı planları olan alıcılar için esneklik sağlıyor. Tapu durumu tapulu olup kat irtifaklı tapuya sahiptir. Aidat 300 TL’dir.
📍 Konum: İstanbul Avrupa / Arnavutköy / Anadolu Mah.
Yeni havalimanına 30 dk yürüme mesafesindedir.
Kagıthane metro durağına 15 dk yürüme mesafesindedir.
📞 Bu daireyi yerinde görmek ve detayları konuşmak için hemen iletişime geçin; randevunuzu birlikte planlayalım!
İlan Sahibi: Fatma Karataş
Telefon: +90 531 553 37 69
Ofis: RE/MAX Pro 2