FATİH FEVZİPAŞA CADDESİ ÜZERİNDE 7 METRE CEPHELİ, İSKÂNLI, ASANSÖRLÜ KİRALIK İŞ YERİ BİNASI
Fatih Fevzipaşa Caddesi üzerinde; 7 metre cadde cephesi, çok yüksek reklam ve tabela değeri, prekast uygulamasıyla yenilenmiş dış cephesi ve farklı sektörlere uyarlanabilecek çok katlı yapısıyla öne çıkan kiralık iş yeri binası.
Daha önce mağaza olarak kullanılan bu iskanlı bina; markasını cadde üzerinde güçlü biçimde temsil etmek, satış ve hizmet alanlarını tek bir adreste toplamak isteyen işletmeler için nadir bulunabilecek bir seçenek sunuyor.
Çok yüksek reklam ve tabela değeri
Doğrudan Fevzipaşa Caddesi’ne açılan 7 metrelik cephe ve çok katlı dış yüzey, işletmenizin görünürlüğünü artıracak güçlü bir tanıtım alanı sunuyor. Çok yüksek reklam ve tabela değeriyle öne çıkan bina, marka kimliğini caddeye yansıtmak isteyen işletmeler için önemli bir avantaj taşıyor.
Prekast cephe uygulamasıyla yenilenmiş dış görünümü; vitrin, tabela ve kurumsal konsept çalışmalarını tamamlayabilecek dikkat çekici bir görünüm sağlıyor.
Çok katlı kullanım, esnek yerleşim
Bina; zemin kat, 5 normal kat, -1. bodrum ve -2. bodrum katlarından oluşmaktadır. Her katı ortalama 90 m² olan yapıda, işletmenin ihtiyaçlarına göre satış, teşhir, müşteri ağırlama, ofis ve stok alanları planlanabilir.
-2. bodrum katı depo ve stok alanı olarak değerlendirilebilir. Böylece satış ve hizmet katlarından ayrı bir depolama bölümü oluşturulabilir.
Asansör katlar arasındaki ulaşımı kolaylaştırırken, mutfak ve her katta bulunan WC’ler günlük kullanım açısından kolaylık sağlıyor.
Birçok iş kolu için değerlendirilebilir
Katlı yerleşimi ve cadde cephesi sayesinde bina;
- Beyaz eşya ve küçük ev aletleri mağazası,
- Mobilya, dekorasyon ve aydınlatma showroomu,
- Restoran, kafe veya pastane,
- Giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası,
- Elektronik ve teknoloji mağazası,
- Ev tekstili, züccaciye ve mutfak ürünleri mağazası,
- Kozmetik ve kişisel bakım mağazası,
- Kurumsal ofis, müşteri hizmetleri ve danışmanlık merkezi
gibi farklı faaliyetler için değerlendirilebilir. Kullanımın, ilgili iş kolunun ruhsat ve teknik altyapı gerekliliklerine göre incelenmesi gerekir.
Öne çıkan özellikler
- Fatih Fevzipaşa Caddesi üzerinde
- 7 metre cadde cephesi
- Çok yüksek reklam ve tabela değeri
- Zemin kat + 5 normal kat + 2 bodrum kat
- Her katı ortalama 90 m²
- -2. bodrum katta depo olarak kullanım imkânı
- İskanlı
- Prekast uygulamasıyla yenilenmiş dış cephe
- Asansör
- Mutfak
- Her katta WC
- Daha önce mağaza olarak kullanılmış
- Komple kiralık iş yeri binası / çok katlı mağaza
Güçlü marka görünürlüğünü, çok katlı kullanım alanlarını ve depolama imkânını aynı adreste arayan işletmeler için dikkat çekici bir kiralama fırsatı.
Detaylı bilgi almak ve binayı yerinde incelemek için iletişime geçebilirsiniz.
Hakan Değirmenci
RE/MAX YILDIZ