Ankara Gölbaşı Taşpınar Mahallesi’nde, 2026 yapımı sıfır binada yer alan bu 2+1 daireyi kiralamak isteyenler için özenle sunuyorum. Hem ferah planı hem de aydınlık cephe avantajıyla, düzenli ve konforlu bir yaşam arayanlara güçlü bir alternatif.
🏡 Bu daire 108 m² brüt / 90 m² net kullanım alanına sahip. 2. katta konumlanıyor ve 28 katlı bir binada yer alıyor. Güney ve doğu cepheleri sayesinde gün ışığını verimli alır; yaşam alanlarında daha aydınlık bir atmosfer oluşturur.
🛁 Toplam 2 banyo ve 3 tuvalet bulunması, özellikle aileler ve misafir ağırlamayı sevenler için önemli bir konfor sağlar. 🌿 Balkonunun olması da günün yorgunluğunu atmak, kısa bir nefes molası vermek veya keyifli bir oturma alanı oluşturmak için güzel bir artı.
🔥 Isıtma sistemi merkezi (pay ölçer) olup, kullanım kontrolü açısından avantaj sağlar. Daire eşyasızdır; bu sayede kendi mobilya ve tarzınıza göre özgürce yerleşebilirsiniz. 📦 Ayrıca portföy kullanım durumu “boş” olduğundan, taşınma planı hızlı olan kiracılar için uygundur.
Bu sıfır daireyi yerinde görmek ve detayları paylaşmak için sizinle memnuniyetle randevu planlayabilirim. 📞 Detaylar ve randevu için:
İlan Sahibi: Bahadır Önder
Telefon: +90 505 787 45 60
Ofis: RE/MAX Note