
Balıkesir Erdek ilçesi Çayağzı Mahallesi Kolakaç mevki’inde bulunan 10 bin 543 m2 büyüklüğündeki tarlamız satışa çıkmıştır.
Tarlanın 1 dönümlük kısmı düz arazi kalan kısım yamaç olup yamaç kısım iş makineleri ile 3 metre genişliğinde teraslama işlemi yapılarak düzeltilmiştir.
Tarlanın en tepe noktasına 10 tonluk bir depo konularak damlama sistemi üzerinden sulama işlemi yapılmaktadır. Tarlaya su yaklaşık 100 metre mesafedeki kanaldan motorla çekilmektedir. Kanalın başındaki motor kendimize aittir. Elektrik sistemi ve depoya giden hortum düzeceği oluşturulmuştur.
Bölge iklimi ceviz yetiştirmeye uygun olduğu için bu işlemlerin ardından 300 adet ceviz ağacı dikilmiştir. Ama ilgilenilmediğinden birkaç tanesi haricinde bu dikilen fidanlar çalı çırpı arasında kalmıştır.
Tarla köye giden ana yola yaklaşık 500 metre mesafededir.
Mülkün satışının bir kısmı yüksek model araç takası şeklinde yapılabilir.
Ayrıntılı bilgi için lütfen arayınız
Mülkün satışında tek yetkili
ERDAL ÖZBEK
Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi: 3402695-012
Remax Arena Ofisi’dir.