🏡 İstanbul Anadolu / Çekmeköy’de, 2023 yapımı binada yer alan bu eşyalı 1+1 daireyi kiralamak isteyenler için pratik ve konforlu bir seçenek sunuyorum. 3. katta konumlanan daire, 4 katlı binada yer alıyor; hem günlük yaşamı kolaylaştıran planı hem de modern yapısıyla öne çıkıyor.
📐 Brüt 50 m², net 40 m² kullanım alanına sahip bu daire; 1+1 oda düzeniyle özellikle tek kişi veya çiftler için ideal bir yaşam alanı oluşturuyor. Doğalgaz (kombi) ısıtma sistemi sayesinde ısınma kontrolü tamamen size ait.
🛋️ Eşyalı olarak sunulan daire, taşınma sürecini hızlandırmak isteyenler için büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca balkonunun bulunması, evde ferah bir nefes alanı arayanlar için güzel bir artı.
🚪 Portföy kullanım durumu boş olduğundan, uygunluk durumuna göre hızlı şekilde taşınmaya elverişlidir. Tapulu ve kat mülkiyetli tapu bilgisine sahiptir.
📞 Bu daireyi yerinde görmek ve kiralama sürecini hızlıca başlatmak için hemen iletişime geçin!
İlan Sahibi: Esra Özboğan
Telefon: +90 546 761 19 86
Ofis: RE/MAX Exclusive