🏡 İstanbul Avrupa / Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde, ferah metrekareleri ve kullanışlı planıyla öne çıkan bu 3+2 daireyi sizlere sunuyorum. 160 m² net, 180 m² brüt kullanım alanı sayesinde kalabalık aileler için de rahat bir yaşam alanı oluşturuyor.
☀️ Güney cephe avantajıyla gün boyu aydınlık bir atmosfere sahip olan bu daire, binanın 3. katında ve 3 katlı yapının son katında yer alıyor. 2009 yapımı, 2. el ve eşyasız olarak teslim edilecek olması; kendi zevkinize göre dekore edip hızlıca yerleşebilmeniz için güzel bir fırsat.
🔥 Isınma doğalgaz (kombi) ile sağlanıyor. 🛁 2 banyo ve 🚻 toplam 3 WC bulunması, özellikle geniş ailelerde ve misafirli günlerde ciddi bir konfor sağlıyor. 🌿 Balkonunun olması da hem nefes almak hem de günlük kullanım için ekstra değer katıyor.
💳 Aidat 100 TL olup, tapu durumu tapulu ve kat irtifaklı tapudur. Ada: 1056 / Parsel: 35. Bu mülk krediye ve takasa uygun değildir.
📞 Bu daireyi yerinde görmek ve detayları paylaşmam için hemen iletişime geçin; randevunuzu birlikte planlayalım.
İlan Sahibi: Atihan Çetli
Telefon: +90 531 550 43 90
İlanı yayınlayan ofis: RE/MAX Mahal