SİLAHTARAĞA KARADENİZ CD BİLGİ ÜNİ YAKINI ÇİFT BALKONLU 2+1
⭐ Haliç • Bilgi Üniversitesi • Tramvay • Çift Balkon • Merkezi Konum
Eyüpsultan'ın merkezi ve tercih edilen noktalarından Silahtarağa Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'ne yürüme mesafesinde bulunan bu ferah ve kullanışlı 2+1 daire, güçlü lokasyonuyla hem oturum hem de yatırım için avantajlı bir alternatif sunmaktadır.
Çift balkonlu kapalı mutfaklı ve ayrı tuvaleti olan ferah kullanım alanına sahip daire, 11 yaşındaki 8 katlı binada yer almaktadır.
Daire -1 katta bulunmakla birlikte, arazinin kot farkı ve cephe açıklığı sayesinde klasik bodrum kat dairelerden belirgin şekilde ayrılmaktadır. Dışarıdan yüksek giriş hissi veren konumu, gün ışığı alan yaşam alanları ve iki ayrı balkonu sayesinde aydınlık ve ferah bir kullanım sunmaktadır.
✅ DAİRE ÖZELLİKLERİ
✓ 2+1 kullanışlı ve ferah plan
✓ Çift balkon, kapalı ferah mutfak
✓ Aydınlık yaşam alanları
✓ Kot avantajıyla açık ve yüksek hissiyatlı cephe
✓ Pencere güvenlik korkulukları
✓ Oturum ve yatırım için uygun
✅ LOKASYON & KONUM AVANTAJLARI
✓ Silahtarağa'nın en tercih edilen bölgelerinden biri olan Karadeniz Caddesi üzerinde
✓ İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'ne yürüme mesafesinde
✓ T5 Eminönü–Alibeyköy Tramvay Hattı'na yürüme mesafesinde
✓ Metro ve diğer toplu taşıma bağlantılarına kolay erişim
✓ Haliç kıyı aksına çok yakın
✓ Eyüpsultan merkez ve Pierre Loti'ye kolay ulaşım
✓ Sütlüce ve Haliç'in karşı yakasına güçlü bağlantı
✓ Dik rampa ve yokuşlardan uzak, ulaşımı rahat konum
✓ Market, alışveriş, eğitim ve günlük ihtiyaç noktalarına yakın
✅ BU DAİREYİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ
Dairede halihazırda aylık 30.000 TL kira bedeliyle oturan, düzenli ve sorunsuz bir kiracı bulunmaktadır.
Yatırım amacıyla satın almak isteyenler açısından mevcut kiracıyla devam edilebilmesi önemli bir avantaj sağlarken; daireyi kendi kullanımı için satın almak isteyen yeni malik açısından da satış sonrası tahliye konusunda mevcut kiracıyla herhangi bir sorun öngörülmemektedir.
Böylece mülk, mevcut kiracısıyla gelir üreten bir yatırım alternatifi olmasının yanı sıra, oturum amaçlı satın almak isteyenler için de değerlendirilebilir durumdadır.
Silahtarağa Karadeniz Caddesi'nde; Bilgi Üniversitesi, Haliç ve güçlü toplu taşıma ağına yakın, çift balkonlu, ferah ve aydınlık bu 2+1 daireyi yerinde görmek ve detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.
BU EŞSİZ FIRSATI KAÇIRMAYIN, DETAYLAR VE RANDEVU İÇİN HEMEN İLETİŞİME GEÇİN!
İLAN KONUMU DOĞRU VE FOTOĞRAFLAR DA MÜLKE AİTTİR.
DAHA FAZLA DETAY YA DA DİĞER ALTERNATİFLER VE RANDEVU İÇİN BENİ ARAMANIZI RİCA EDERİM.
ÖZKAN GÜN - 0532 725 28 10 - REMAX DEHA
DİĞER İLANLARIM İÇİN TIKLAYINIZ
SİZ DE RE/MAX KURUMSALLAĞINI, UZMANLIK, TECRÜBE VE FARKIMIZI DENEYİMLEMEK İSTERSENİZ BENİ ARAYABİLİRSİNİZ.