🏡 Tekirdağ / Çerkezköy’de, 2025 yapımı sıfır binada yer alan bu 2+1 daireyi sizlere güvenle sunuyorum. 105 m² brüt, 95 m² net kullanım alanına sahip olan bu mülk; ferah planı, modern yaşam beklentilerine uygun detayları ve güney cephe avantajıyla öne çıkıyor.
☀️ Güney cephe olması sayesinde gün boyu daha aydınlık ve sıcak bir atmosfer sunar. Daire 6 katlı binanın 3. katında konumlanıyor; hem erişimi rahat hem de ideal kat avantajına sahip.
🛋️ 2+1 planı, aile yaşamı ve home-office düzeni için oldukça kullanışlı. Eşyasız ve boş durumda olması sayesinde taşınma sürecinizi hızlandırır; zevkinize göre dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz.
🔥 Isıtma doğalgaz kombi ile sağlanıyor. 🛁 2 banyo ve 🚻 2 tuvalet bulunması, özellikle kalabalık aileler ve misafir ağırlamayı sevenler için ciddi bir konfor artısıdır. 🌿 Balkon ise günün yorgunluğunu atabileceğiniz keyifli bir alan sunar.
📌 Tapu durumu kat mülkiyetli ve tapulu olup, 💳 krediye uygundur. Parsel: 6.
📞 Bu sıfır daireyi yerinde görmek ve detaylı bilgi almak için hemen iletişime geçin; randevunuzu birlikte planlayalım.
İlan Sahibi: Emel Yamaç
Telefon: +905465707484
İlanı Yayınlayan Ofis: RE/MAX Land