İlan Özellikleri
İç Özellikler
Dış Özellikler
Muhit
Ulaşım
Konut Tipi
Manzara
MANAVKUYU’DA 3+1 FULL EŞYALI, PARK CEPHELİ, ÇİFT BALKONLU DAİRE
Manavkuyu Mahallesi’nde, Bayraklı’nın nezih ve tercih edilen bölgelerinden birinde, 4. Halil Atilla Sitesi içerisinde bulunan 3+1 full eşyalı dairemiz; merkezi konumu, ferah yapısı, köşe konumu, geniş çift balkonu ve önü kapanmaz park manzarasıyla öne çıkmaktadır.
Ara katta bulunan köşe dairemiz, gün boyunca doğal ışık alan, ferah ve kullanışlı bir yaşam alanı sunmaktadır. Geniş çift balkonu ve önü kapanmaz park manzarası sayesinde hem keyifli hem de konforlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır.
DAİRE ÖZELLİKLERİ
- Full eşyalı
- Ara kat, köşe konum
- Park cepheli
- Önü kapanmaz konumda
- Şahane park manzarası
- Doğalgazlı ısıtma sistemi
- Geniş ve manzaralı balkon
- Ebeveyn banyosu
FULL EŞYALI – KALİTELİ VE İYİ DURUMDA EŞYALAR
Dairemiz kaliteli marka ve ürünlerden oluşan, özenle kullanılmış ve iyi durumda bulunan eşyalarıyla birlikte satılıktır.
Daire içerisinde bulunan fotoğraflarda görünen tüm eşyalar satışa dahildir. Çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, 3'lü ankastre set, fırın ve 2 adet klima başta olmak üzere; fotoğraflarda görünen tüm mobilyalar, elektronik eşyalar ve diğer ev eşyaları da satış kapsamında bırakılacaktır.
Eşyaların tamamı kaliteli, temiz, bakımlı ve iyi durumdadır. Alıcısına ekstra eşya masrafı gerektirmeden, doğrudan taşınıp kullanılabilecek eksiksiz ve özenle hazırlanmış full eşyalı bir yaşam alanı sunmaktadır.
SİTE VE BİNA ÖZELLİKLERİ
- Çift asansör
- Açık otopark
- Güvenlikli site
- Nezih ve kaliteli site yaşamı
- Ailelerin ikamet ettiği sakin ve güvenli çevre
KONUM AVANTAJLARI
Galen Hastanesi’nin tam karşısında
Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde
Otoban çıkışına yaklaşık 2 dakika
Ege Üniversitesi Hastanesi’ne yaklaşık 10 dakika
Yaşar Üniversitesi’ne yaklaşık 10 dakika
Adliye’ye yakın
Şehir Hastanesi’ne yakın
Westpark AVM’ye yakın
Toplu taşıma duraklarına yakın
Özellikle önü kapanmaz park manzarası, geniş çift balkonu, ebeveyn banyosu ve kaliteli, iyi durumdaki eşyalarıyla birlikte full eşyalı olarak satılması, dairemizi hem konforlu aile yaşamı hem de yatırım açısından oldukça avantajlı bir seçenek haline getirmektedir.
Daire, fotoğraflarda görünen tüm eşyalarla birlikte satılmaktadır.
Yer gösterimlerimiz yalnızca randevu ile gerçekleştirilmektedir.
Re/Max TEOK olarak tüm portföylerimizde Tek Yetkili çalışıyor; alıcı ve yatırımcı adaylarımıza güvenilir, şeffaf ve profesyonel hizmet sunuyoruz.
DETAYLI BİLGİ VE RANDEVU İÇİN
“Önce Kalite, Sözümüz Söz.”
9 dönem Türkiye, 15 dönem İzmir şampiyonu olan RE/MAX TEOK; 35 kişilik uzman kadrosu, güçlü pazarlama ağı, kurumsal yapısı ve kaliteli hizmet anlayışıyla gayrimenkul süreçlerinizi güvenle yönetmektedir.
Satılık veya kiralık gayrimenkulleriniz için siz de Re/Max TEOK güvencesiyle profesyonel danışmanlık hizmeti almak üzere benimle iletişime geçebilirsiniz.


































