🏡 İstanbul Anadolu / Üsküdar’da, 2025 yapımı sıfır binada yer alan bu 1+1 daireyi kiralamak isteyenler için modern, konforlu ve pratik bir seçenek sunuyorum. Brüt 70 m², net 55 m² kullanım alanına sahip olan daire; güncel yaşam ihtiyaçlarına uygun planı ve yeni yapı avantajlarıyla öne çıkıyor.
✨ Daire giriş katta konumlanıyor; özellikle merdiven/asansör beklemeden hızlı erişim isteyenler için büyük kolaylık sağlıyor. Batı ve kuzey cepheli olması sayesinde günün farklı saatlerinde dengeli bir ışık alımı sunar
🔥 Konfor tarafında yerden ısıtma sistemi, homojen ısınma ve estetik kullanım avantajı sağlıyor. Daire eşyasız teslim edilecek olup, kendi zevkine göre yerleşmek isteyen kiracılar için ideal. Ayrıca portföy boş durumda; taşınma planı hızlı olanlar için önemli bir avantaj.
🛁 1 banyo ve 1 WC bulunan daire, yeni ve sıfır yapı olması sayesinde temiz, bakımlı ve sorunsuz bir başlangıç vadediyor. Binanın toplam kat sayısı 6 olup, tapulu durumdadır. Aidat: 2.890 TL’dir.
📌 Bu sıfır daireyi yerinde görmek ve detayları paylaşmak için hemen iletişime geçin; randevunuzu birlikte planlayalım.
İlan Sahibi: Nevşen Demirel
Telefon: +90 533 200 33 31
İlanı Yayınlayan Ofis: RE/MAX Piramit