🏡 Sakarya / Erenler’de, 2026 yapımı sıfır bir binada yer alan bu 2+1 daireyi sizlere sunuyorum. Brüt 80 m², net 70 m² kullanım alanıyla; hem kompakt hem de verimli bir plan arayanlar için ideal bir seçenek.
✨ Daire binanın 3. katında ve bina toplam 3 katlı. En dikkat çekici avantajlarından biri ise dört cepheye (Batı–Doğu–Güney–Kuzey) sahip olması; gün boyu farklı saatlerde doğal ışık ve ferahlık hissini destekleyen bir yerleşim sunuyor.
🔥 Konfor tarafında yerden ısıtma sistemi öne çıkıyor. Eşyasız ve boş durumda olması sayesinde taşınma/yerleşim sürecinizi kendi zevkinize göre hızlıca planlayabilirsiniz.
🛁 Dairede 1 banyo ve 1 tuvalet bulunuyor. 🌿 Balkon detayı ise günün yorgunluğunu atabileceğiniz keyifli bir açık alan alternatifi sunuyor.
📌 Tapu durumu tapulu olup kat mülkiyetli tapudur. Krediye uygun olması, satın alma sürecinde finansman planlaması yapmak isteyenler için önemli bir avantaj sağlar. Aidat: 1 TL olarak belirtilmiştir.
📞 Bu sıfır daireyi yerinde görmek ve detayları paylaşmak için hemen iletişime geçin.
İlan Sahibi: Meltem İnceyer
Telefon: +905302860127
Ofis: RE/MAX Metropolitan