5. LEVENT KORUPARK SİTESİ’NDE 17. KATTA SATILIK EŞYALI 2+1 DAİRE
5. Levent Korupark Sitesi’nde bulunan 2+1 dairemiz satılıktır. 110 m² brüt, 80 m² net kullanım alanına sahip olan dairemiz sıfır ve oturuma hazır durumdadır.
17. katta yer alan daire; geniş ve ferah yaşam alanlarının yanı sıra manzarası, balkonu ve kullanışlı mimarisiyle öne çıkmaktadır. Açık Amerikan mutfak, 2 banyo ve balkon bulunmaktadır. Daire eşyalı olarak satışa sunulmaktadır.
Binada merkezi payölçer sistemi mevcuttur. Dairenin mevcut kullanım durumu mülk sahibi kullanımıdır.
Daire Özellikleri
* 2+1
* 110 m² brüt / 80 m² net
* 17. kat
* Sıfır ve oturuma hazır
* Eşyalı
* Açık Amerikan mutfak
* 2 banyo
* Balkon
* Manzaralı
* Merkezi payölçer
* Geniş ve ferah kullanım alanı
* Mülk sahibi kullanımında
Hem konumu hem de site yaşamının sunduğu avantajlar sayesinde oturum için konforlu, yatırım açısından ise değerlendirilebilir bir fırsattır. Merkezi konumu ve yüksek kat avantajıyla uzun vadede değer potansiyeli taşıyan dairemiz, yeni sahibini beklemektedir.
Detaylı bilgi ve yerinde gösterim için iletişime geçebilirsiniz